Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Două incendii, la interval de câteva ore, din cauza unor scurtcircuite

Două incendii, la interval de câteva ore, au avut loc, marți seară, din cauza unor scurtcircuite. Primul a avut loc la ora 17.30, la Panaci.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Panaci, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Panaci.
La sosirea echipajelor, ardeau un foişor şi un adăpost de animale, existând pericolul de propagare la casa de locuit. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Au ars adăpostul de animale pe 15 metri pătraţi, aproximativ 35 de metri pătraţi de parchet laminat, obiecte de mobilier şi obiecte de uz casnic
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect
Incendiul a fost lichidat la ora 19:20, iar pompierii au salvat casa proprietarului.

Al doilea incendiu a avut loc la 21.50 la Şinca. Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii celor trei Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Cornu Luncii, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Şinca, comuna Cornu Luncii.
La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.
Au ars adăpostul de animale pe 112 metri pătraţi, acoperişul bucătăriei de vară pe 40 de metri pătraţi, 8 metri pătraţi din acoperişul unei alte anexe, o tonă de furaje, un metru cub de cherestea şi alte bunuri. În incendiu a pierit un cal.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect, în adăpostul de animale.
Incendiul a fost lichidat la ora 0:15, iar pompierii au salvat casa proprietarului şi restul anexelor gospodăreşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*