Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident la Pătrăuți! Două persoane au ajuns la spital

Un accident de circulație a avut loc, miercuri dimineață, în localitatea Pătrăuți. Două persoane au ajuns la spital după ciocnirea dintre două mașini.

În evenimentul rutier au fost implicate trei persoane, dintre care una a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea sa din autoturism. Două dintre persoane au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism Dacia Logan  a încercat să întoarcă mașina, dar a fost izbit  în portieră de un autoturism Dacia Logan MCV, care venea din spatele său, apoi mașina Dacia Logan a fost proiectată într-o lizieră de copaci.

Constantin Amărculesei, de 29 de ani, din municipiul Suceava, conducea o Dacia Logan, dinspre Rădăuți spre Suceava, iar ajungând în afara localității Pătrăuți, a încălcat marcajul longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers la executarea manevrei de depășire și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Dacia Logan, condus în aceeași direcție de Nicolai Ticșa, de 68 ani, din comuna Iaslovăț, care vira la stânga în parcarea alăturată drumului public și nu se asigurase corespunzător la executarea acestei manevre.

Șoferii au fost răniți și au fost transportați la spital. Niciunul dintre ei nu era băut. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*