Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

A obligat o femeie să întrețină raporturi sexuale cu el, apoi a tâlhărit-o. Cum l-au pedepsit judecătorii

Un individ a  obligat o femeie să întrețină raporturi sexuale cu el, apoi a tâlhărit-o, iar bărbatul este un „client” mai vechi al oamenilor legii. Cristi Virgil Hotea a fost condamnat, marți, de magistrații Judecătoriei Rădăuți, la șapte ani de închisoare.

„Deduce din pedeapsa rezultantă aplicată, durata reţinerii şi arestării preventive, respectiv de la data de 17 ianuarie 2017 până la zi, iar în baza art. 399 din Codul de procedură penală, menţine arestarea preventivă a inculpatului. Admite în parte acţiunea civilă. şi în consecinţă, obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 10.000 Euro, cu titlu de daune morale şi suma de 559 lei cu titlu de daune materiale, contravaloarea bunurilor şi valorilor sustrase, cât şi a contravalorii serviciilor medicale”, se precizează în decizia magistraților.

La data de 23.12.2016, orele 21.30, a acostat-o pe persoana vătămată Felicia B., din municipiul Rădăuţi, în timp ce aceasta se deplasa pe str. Calea Cernăuţi din localitate, după care, sub ameninţări, a condus-o pe o alee laterală a str. Calea Cernăuţi şi prin constrângere a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, până la ora 23:30, după care, prin ameninţări, a sustras telefonul mobil al victimei şi a fugit într-o direcţie necunoscută, victima suferind leziuni pentru care a necesitat 2 – 3 zile de îngrijiri medicale.

Acesta a mai fost condamnat în cursul anului 2006 de către Tribunalul Botoşani la o pedeapsă rezultantă de 7 ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie. Individul fusese eliberat condiţionat pe parcursul anului 2009 rămânând cu un rest de executat de 839 zile, săvârşind astfel faptele din prezenta cauză în stare de recidivă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A obligat o femeie să întrețină raporturi sexuale cu el, apoi a tâlhărit-o. Cum l-au pedepsit judecătorii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*