Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Vezi cu ce rezultate s-au întors sportivii suceveni de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar-atletism!

Olimpiada Națională a Sportului Școlar -atletism- cros  a avut loc pe 22 aprilie, la Botoșani. La clasele V-VIII au fost 42 de concurenți, iar la fete, pe locul V s-a clasat Vaman Diana, clasa a V-a, Şcoala Gimnazială”Teodor V.Ştefanelli”, Câmpulung Moldovenesc,  pregătită de prof. Ţîmpău Elena-Erzilia.

La băieţi, pe locul 15  a fost Onofrei Ştefan-Alin, clasa a VIII-a, Şcoala Gimnazială ”I.Ciurea”, Fălticeni, pregătit de prof. Ailenei Florin şi prof. Findanis Alin.

La clasele clasele IX-XII au fost  42 concurenţi. La fete, pe locul 1 (Campioană naţională) s-a clasat Doroftei Gabriela, clasa a XII-a, de la Liceul Tehnologic Nr.1, Câmpulung Moldovenesc, pregătită de prof. Ţîmpău Elena-Erzilia, iar la băieți, pe locul I (Campion naţional)  s-a clasat Rusu Dorin-Andrei, cl a XI-a, Liceul Teoretic ”I.Luca”, Vatra Dornei, pregătit de prof.Prîsneac Cristian şi prof. Pintilii Cristian.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi cu ce rezultate s-au întors sportivii suceveni de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar-atletism! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*