Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Copil de șapte ani, lovit de o mașină la Câmpulung Moldovenesc

Un copil, în vârstă de șapte ani, a fost lovit de o mașină, luni după-amiază, la Câmpulung Moldovenesc. Potrivit polițiștilor, o femeie de 34 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul pe strada Trandafirilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din direcția străzii 22 Decembrie spre strada Silvicultorului, l-a surprins și accidentat pe un minor de 7 ani, din aceeași localitate, care se deplasa împreună cu sora sa pe trotuarul din stânga și s-a angajat brusc în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, ieșind de după două autoturisme parcate pe trotuar.

În urma impactului minorul a suferit vătămări corporale ușoare, motiv pentru care a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După accident conducătoare auto a oprit autoturismul la fața locului, după care, apreciind că îngreunează traficul, a modificat locul inițial în care s-a oprit autoturismul și l-a condus la circa 35 de metri de locul producerii accidentului, parcându-l pe partea dreaptă și așteptând sosirea poliției.

Șoferița nu era băută. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Baubausv says:

    Oare de ce copilul a iesit brusc?????

    Răspunde
  2. Baubausv says:

    Va spun eu ca sa stiti, sora baietelului a fost muscata de cainii doamnei doctor Siniatchi, ieri cand a avut loc tragicul eveniment, aceeasi caini au,, atacat,, din nou, copiii sau speriat si au fugit si baietelul a ajuns in fata masinii, noroc ca doamna de la volan a fost atenta… iar ca a mutat masina, era un carnati de masini iar curcanii nu veneau desi sunt la 50 metri… Oare asta nu se masoara???

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*