Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr a furat mașina fratelui său și a condus-o deși nu avea permis. Cum a încercat să se scoată în fața polițiștilor

Un tânăr de 19 ani este cercetat de polițiști după ce a furat mașina fratelui său și a ieșit cu ea la plimbare deși nu avea permis de conducere.

Joi seară, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Gălănești au oprit pentru control un autoturism, care circula pe drumul comunal Vuliva către centrul comunei Frătăuții Noi. În momentul în care polițiștii s-au apropiat de autoturism în vederea solicitării documentelor pentru control, conducătorul auto a încercat să se sustragă, astfel că pe scaunul din dreapta față nu se afla nicio persoana, motorul era oprit iar cheia în contact.

Pe bancheta din spate a fost identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Frătăuții Noi, iar pe scaunul din stânga față fratele acestuia.

Inițial aceste persoane au declarat că o altă persoană necunoscută a condus autoturismul și a fugit la vederea echipajului de poliție.

Ulterior tânărul de 19 ani, a recunoscut faptul că a condus autoturismul pe DC Vuliva fără a poseda permis de conducere.

„Fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că tânărul de 19 ani, nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicul. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unui bărbat, de 30 de ani, din comuna Frătăuții Noi, fratele conducătorului auto, fiind sustras de tânărul de 19 ani, din curtea locuinței, fără ca proprietarul să aibă cunoștință despre acest lucru. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „furt în scop de folosinţă”, precizează polițiștii suceveni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr a furat mașina fratelui său și a condus-o deși nu avea permis. Cum a încercat să se scoată în fața polițiștilor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*