Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Strat de zăpadă de 35 de cm în județul Suceava. Nouă localități fără curent electric

La ora 16.00, în județul Suceava au rămas nealimentate cu energie electrică 9 localități, dintre care 5 localități afectate total : Voievodeasa, Benia, Bobeica, Breaza de Sus, Moldova-Suliţa și 4 localități rămase alimentate partial cu energie electrică: Vatra Moldoviței, Straja, Marginea, Izvoarele Sucevei.

În acest moment în județul Suceava sunt 1660 de consumatori nealimentați în cele 9 localităti și 4 echipe de intervenție ale operatorului de distribuție a energiei electrice sunt în teren pentru remedierea defecțiunilor.

În acest moment 9 echipe de intervenție ale operatorului de distribuție a energiei electrice sunt în teren, acționand pentru remedierea defecțiunilor estimandu-se ca pană joi la ora 18:00 remedierea defecțiunilor să fie efectuata în majoritatea localităților.

La ora 13:00 în județul Suceava, urmare a precipitațiilor sub formă de ninsoare, s-a înregistrat strat de zăpadă de 35 cm în unele zone și ninsoarea continuă, dar se acționează, în continuare, cu utilaje de deszăpezire și de împrăștiere a materialului antiderapant pe toate porțiunile de drumuri naționale și județene afectate.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Strat de zăpadă de 35 de cm în județul Suceava. Nouă localități fără curent electric | Moldova24

Lăsați un comentariu

*