Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Condamnați în Vinerea Mare. Șapte contrabandiști și-au primit pedepsele

Șapte contrabandiști au fost condamnați, vineri, de magistrații Judecătoriei Rădăuți într-un dosar de contrabandă cu un prejudiciu de peste 67.000 lei.

Ruben Ursulean a primit un an și nouă luni de închisoare cu executare, Alin Ionel Bidocea a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, Adrian Emanuel Gheteș, Dănuț Hutopilă  și Marius Vasile Nițu au primit câte zece luni de închisoare cu suspendare, iar David Ursaciuc a primit măsura educativă a supravegherii pe durata de patru luni. Totodată, Adrian Vasile Ihnatiuc a fost condamnat la  un an și trei luni de închisoare cu suspendare.

La data de 11 septembrie 2011, în baza unei înțelegeri prealabile, indivizii au trecut ilegal frontiera de stat în Ucraina prin zona SF 743 din extravilanul localității Straja introducând în România peste linia de frontieră verde, cantitatea de 7.450 pachete cu țigări marca Doina, având aplicate timbre fiscale emise de autoritățile Rep. Moldova, bunuri ce trebuiau plasate sub un regim vamal.

Prejudiciul este de 67.151 lei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*