Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Sucevean arestat pentru contrabandă. Vezi unde ascundea țigările!

Un sucevean a fost arestat de polițiștii din Vaslui după ce a fost prins cu peste 200.000 de ţigarete de contrabandă ascunse în autoutilitara sa.

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat, pe raza comunei Deleni, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în județul Suceava, care transporta cu o autoutilitară 17 panouri cu rama din lemn cu pereți dubli din placaj.

În urma controlului, polițiștii au constatat că în panourile transportate, erau disimulate 219.890 de țigarete, fără timbru de acciză și fără documente legale de proveniență.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi intenționat să transporte țigaretele în municipiul Tecuci, în vederea comercializării. Autoturismul în care se aflau țigaretele a fost indisponibilizat de polițiști în vederea confiscării.

De asemenea, la data de 13 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat alte 11.740 țigarete provenite din contrabandă.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*