Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Casă distrusă de flăcări chiar în Vinerea Mare

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Milişăuţi şi Iaslovăţ, au intervenit, vineri, cu şase autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Bădeuţi.

La sosirea echipajelor, ardeau cu flacără acoperişul casei şi acoperişul unei construcţii corp comun (şură şi anexă) şi exista pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi la două locuinţe învecinate.

Au ars aproximativ 6 metri pătraţi din acoperişul casei de locuit, acoperişul construcţiei corp comun pe 360 de metri pătraţi, circa 5 tone de cereale, 2 tone de azotat de amoniu, un metru cub de cherestea şi 10 metri cubi lemn de foc. Flăcările au degradat tâmplărie din PVC, două utilaje agricole, obiecte de mobilier şi altele.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:40, iar pompierii au salvat casa de locuit, o anexă şi cele două gospodării învecinate.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Casă distrusă de flăcări chiar în Vinerea Mare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*