Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un bărbat a murit la Spitalul Judeţean Suceava după ce inițial a refuzat internarea în unitatea spitalicească

spitalul judetean de urgenta suceavaUn bărbat în vârstă de 63 de ani din municipiul Suceava a murit la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean după ce chiar el refuzase internarea în urmă cu câteva zile. Acesta ajunsese la Unitatea de Primiri Urgenţe la data de 29 martie, după ce un echipaj al Ambulanţei l-a preluat din zona Lidl din cartierul Obcini, fiind căzut pe trotuar.

Deşi medicii urgentişti au dorit să-l interneze, după ce l-au diagnosticat cu traumatism cranio – cerebral şi etilism acut, acesta a refuzat pe proprie răspundere şi a menţionat că vrea să plece acasă. A fost găsit însă, după aproape o oră, de către agenţii de pază căzut în curtea unităţii spitaliceşti sucevene, mai precis în zona Ambulatoriului de specialitate.

Cu ajutorul a doi brancardieri, bărbatul a fost transportat cu o targă, din nou în spital, de această dată fiind internat şi supus unei intervenţii chirurgicale, pacientului descoperindu-i-se un hematom subdural acut stâng. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, starea pacientului s-a agravat de la zi la zi, iar după patru zile petrecute în spital şi după repetate manevre de resuscitare, a survenit decesul. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care bărbatul de 63 de ani a dobândit acel traumatism cranio – cerebral, din cauza căruia, în final, şi-a pierdut viaţa.

Sursa: Adevarul.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat a murit la Spitalul Judeţean Suceava după ce inițial a refuzat internarea în unitatea spitalicească | Moldova24

Lăsați un comentariu

*