Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

S-a urcat beat criță la volan și și-a ucis soția într-un accident. Judecătorii l-au condamnat

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a fost condamnat, marți, la închisoare după un accident produs în urmă cu trei ani în care soția sa și-a pierdut viața. Vasile Reuț, din comuna Șcheia, a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de patru ani, pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, el va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 80 de zile, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava – Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava – Servicii multifuncţionale de tip rezidenţial Suceava, Centrul de primire a copilului în regim de urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat, programul de executare al acestei activităţi urmând să fie stabilit de către Serviciul de Probatiune Suceava.

De asemenea, Reuț va trebui să achite către stat suma de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 500 lei din cursul urmăririi penale.

„Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

Cumplitul accident a avut loc în octombrie 2014.  Cei doi se întorceau la casa părinţilor femeii din Sfântul Ilie după ce au muncit o zi întreagă pe un câmp din Trei Movile.

like-facebookDin cauza vitezei, dar şi a drumului cu prundiş, bărbatul de 55 de ani a pierdut controlul maşinii şi a ajuns în şanţ. El a fost rănit uşor. Şoferul avea  o   alcoolemie de 1,15 miligrame alcool pur în aerul expirat. Femeia, Silvia Reuț, a murit în accident.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*