Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Incredibil! Țigări de contrabandă ascunse în păpuși și ciorapi de damă

tigari ascunse in papusi si ciorapi

Imaginația contrabandiștilor nu are limite atunci când vor să treacă cu țigările de controlul polițiștilor de frontieră.

O demonstrează ultima captură a polițiștilor de frontieră suceveni, care luni, au găsit țigarete în păpuși și ciorapi.

Un echipaj de la STPF Suceava și un echipaj din cadrul Direcției Regionale Vamale Iași au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări și au oprit în trafic pe raza orașului Siret, un autobuz cu pasageri, înmatriculat în Ucraina, suspect că transportă țigări de proveniență ucraineană.

tigari ascunse in papusi si ciorapi

În urma controlului efectuat s-a constata faptul că unele persoane transportă în bagajele personale țigări, fapt pentru care autobuzul și pasagerii au fost conduși la sediul S.T.P.F. Suceava în vederea efectuării unui control amănunțit.

Astfel, echipa de control a ridicat în vederea confiscării de la 4 persoane de cetățenie ucraineană, cantitatea de 126 pachete de țigări, de diferite mărci, care erau ascunse în jucării (papuși Matrioșka), precum și în ciorapi fini de damă.

„Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 2.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar cele patru persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 8.000 lei”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*