Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Maricela Cobuz, în plenul Camerei Deputaților: Ce s-ar face marile companii IT, clinicile de specialitate din Europa şi din lume etc., fără mințile luminate care s-au născut la noi

Deputatul Maricela Cobuz a reliefat, în ședința de plen a Camerei Deputaților de luni, importanța României în Uniunea Europeană.

Parlamentarul a ținut să sublinieze că românii trebuie să arate europenilor ce sunt cu adevărat și a îndemnat la promovarea identității naționale.

„A venit timpul să vorbim despre valorile României ca națiune de sine stătătoare, cu o constituție proprie și cu un Guvern care legiferează în favoarea românilor. Parlamentarii europeni ca și cei din Parlamentul României sunt aleși prin vot de către cetățenii români, la fel ca primarii, consilierii locali sau județeni, președintele României. Ei trebuie să militeze în sprijinul poporului român și a identității naționale. În rândul celorlalte state membre ale Uniunii Europene România are de parcurs un traseu mai greu, dar nu imposibil. Să arătam europenilor ceea ce suntem noi cu adevărat, să ne promovăm adevăratele valori, să ne expunem partea frumoasă a României. Ce s-ar face marile companii IT, clinicile de specialitate din Europa şi din lume etc., fără mințile luminate care s-au născut la noi. Este timpul să devenim la fel de importanți precum am fost iar pentru acest lucru schimbarea şi cheia succesului este în fiecare dintre noi. Mai mult decât important a devenit sloganul „ CRED ÎN ROMÂNIA”, a precizat Cobuz.

Maricel Cobuz susține că este momentul ca reprezentanții din Parlamentul European să ridice standardul actual cu maximă responsabilitate.

„Este timpul ca noi să construim politicile și legile care sprijină cetățeanul român și îl transformă în cetăţean european cu drepturi depline în toate sectoarele de la politic, economic, până la educațional și cel de sănătate.”, susține Cobuz.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*