Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Sucevean cercetat pentru trafic cu produse toxice

Un sucevean de 49 de ani este cercetat de polițiști după ce a fost prins cu produse toxice oferindu-le spre vânzare în bazar.

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J.Suceava l-au identificat în Centrul Comercial „Bazar” din municipiul Suceava când  oferea spre vânzare aproximativ 60 kg de produse destinate combaterii dăunătorilor, din categoria substanţelor toxice, de provenienţă ucraineană, fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege.

Suceveanul le-a spus polițiștilor că, le-aachiziţionat de la persoane necunoscute în scop de revânzare.
„Produsele au fost indisponibilizate, în cauză fiind întocmit dosar penal subaspectul comiterii infracţiunii de „trafic de produse sau substanţe toxice”, ce va fisoluţionat procedural”, susțin polițiștii.

Totodată, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au organizat o acțiune   pe   raza   municipiilor   Vatra   Dornei,   Rădăuți,   Fălticeni   și   Câmpulung Moldovenesc, pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse accizabile și acomerțului neautorizat.

Au fost verificate  42 de  societăți comerciale, întreprinderi individuale/familiale verificate și au fost constatate 7 infracțiuni.

S-au aplicat 5 amenzi și au fost confiscate bunuri în valoare de 1.500 lei.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevean cercetat pentru trafic cu produse toxice | Moldova24

Lăsați un comentariu

*