Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Scandal de Buna Vestire! Șofer băut luat la bătaie de un tânăr de 19 ani

A fost scandal chiar de sărbătoarea Bunei Vestiri, în comuna Boroaia. Un bărbat de 41 de ani a fost bătut de un tânăr de 19 ani din localitate.

Bărbatul a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor că, sâmbătă seară, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 13 din comuna Boroaia,  a avut un conflict spontan cu un localnic și un tânăr de 19 ani din aceeași localitate, care l-a lovit cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde, i s-au acordat și îngrijiri medicale pentru leziunile suferite.

„În cauză s-au întocmit 2 dosare penale, bărbatul de 41 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, iar tânărul de 19 ani pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, ce vor fi soluționate procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*