Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Aproape o mie de puieți plantați, la Bălcăuți, de copii și cadre didacice. „Plantăm fapte bune pentru sănătatea noastră”

Aproape o mie de puieți au fost plantați, vineri, la Bălcăuți de cadrele didactice și copiii din localitate. Acțiunea a avut loc împreună cu preotul din parohie.

De dimineata am impartasit copii de la Gradinita si din clasele 1 – 4. Apoi am reusit sa plantam aproape cei 1000 de puieti. La finalul actiunii, Dumnezeu a trimis o ploaie lina de primavara pentru a ne asigura de reusita plantatului:). Multumesc cu aceasta ocazie tuturor copiilor care au dat dovada de spirit civic si cadrelor didactice (in special lui Petru Soiman). Slava lui Dumnezeu pentru toate, care revarsa Harul Sau peste noi toti”, a spus părintele.

Campania de responsabilizare socială se numește „Plantăm Fapte Bune pentru Sănătatea Noastră!”. Băieții au venit cu hârlețe pentru săpat, iar fetele cu paletă de lemn pentru tras pământul înapoi în groapă. Cei 1.000 de puieți de salcâm au fost plantați în zona Stavesii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Aproape o mie de puieți plantați, la Bălcăuți, de copii și cadre didacice. „Plantăm fapte bune pentru sănătatea noastră” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*