Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

A lovit cu mașina autospeciala Poliției de Frontieră, apoi s-a dat rănit. Contrabandistul a fost reținut

Un bărbat de 37 de ani, din județul Suceava, a încercat să scape de polițiștii de frontieră, dar nu i-a mers. Vineri, polițiștii de frontieră au observat un autoturism de teren care se deplasa cu farurile stinse dinspre frontiera de stat spre localitatea Ulma, judeţul Suceava.

Drept urmare, aceștia au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri autoturismul, moment în care acesta a demarat în trombă acroşând autospeciala poliţiei de frontieră.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate, nefiind persoane rănite. S-a reuşit reţinerea conducătorului auto, iar în maşina de teren marca Mittsubishi Shojun au fost observate mai multe colete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Persoana reţinută a fost identificată ca fiind Sorin C. de 37 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, care a spus că nu se simte bine, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi unde, în urma investigaţiilor specifice, i s-a spus că este în afara oricărui pericol.

De asemenea, s-a procedat la inventarierea coletelor din maşină şi s-a constatat că acestea conţin 4.850 pachete ţigări în valoare de 53.400 lei.

Suceveanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A lovit cu mașina autospeciala Poliției de Frontieră, apoi s-a dat rănit. Contrabandistul a fost reținut | Moldova24

Lăsați un comentariu

*