Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Mirela Adomnicăi: Mina de uraniu de la Crucea este de interes pentru Ministerul Energiei și nu va fi închisă, în ciuda tuturor speculațiilor

Prefectului județului Suceava, Mirela Adomnicăi, susține că mina de uraniu de la Crucea nu va fi închisă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că a primit asigurări de la secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan, că minerii își vor primi restanțele salariale.

„Mina de uraniu de la Crucea este de interes pentru Ministerul Energiei și nu va fi închisă, în ciuda tuturor speculațiilor și scenariilor care au fost vehiculate”, a declarat Adomnicăi.

 

160 de mineri suceveni protestează la București, trei afându-se în greva foamei și spun că nu vor renunța la manifestări decât atunci când își vor primi banii. Protestul minerilor la București este autorizat până pe 31 martie. Pe lângă minerii suceveni protestează și cei de la Feldioara.

„Am simțit interes la nivelul secretarilor de stat pentru a rezolva această problemă. Blocajul este undeva la eșalonul numărul trei reprezentat în acea comisie, care nu vrea să-și asume răspunderea vizavi de niște semnături care presupun trecerea cu vederea peste neîndeplinirea anumitor formalități și obligații asumate până la urmă de Compania Națională de Uraniu”, a adăugat Adomnicăi.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mirela Adomnicăi: Mina de uraniu de la Crucea este de interes pentru Ministerul Energiei și nu va fi închisă, în ciuda tuturor speculațiilor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*