Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Spitalizarea unui bărbat din Suceava, tată de procuror general, a costat mai mult de 50.000 de euro

Un caz incredibil a fost adus in atentia presei si a opiniei publice. Este vorba despre aventura spitaliceasca a unui bărbat de 84 de ani din județul Suceava,  tata de procuror general care a costat  mai mult de 50.000 de euro.

Pe scurt, tatal procurorului, in varsta de 84 de ani, a fost internat inițial la Campulung Moldovenesc, unde a stat cateva zile, dar, agravandu-i-se problemele de sanatate, a fost transferat la spitalul din Suceava. Dupa alte cateva zile, bolnavul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, de unde, dupa acelasi ritual, a ajuns peste nici o saptamana la Spitalul de Urgenta din acelasi oras. In fine, de acolo a poposit la Fundeni, unde a ramas o luna.

Atentie, el a ajuns acolo in stare foarte proasta si a fost resuscitat imediat. Surpriza a venit dupa cele 30 de internare la Institutului Clinic Fundeni: cheltuielile institutului cu spitalizarea, 212.000 de lei, nu au mai putut fi decontate, pe motiv ca spitalul depasise demult contractul cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Informatia a fost facuta publica chiar de managerul institutului, Carmen Orban, in cadrul evenimentului PROFIT HEALTH.forum, potrivit Național.ro.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Spitalizarea unui bărbat din Suceava, tată de procuror general, a costat mai mult de 50.000 de euro | Moldova24

Lăsați un comentariu

*