Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Incredibil! Un bărbat din Suceava se plânge judecătorilor că soția sa este ninfomană. Plângerea este virală pe internet

O plângere cu totul și cu inedită făcută de un bărbat din Suceava la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc este virală pe internet.

Bărbatul se plânge că fosta sa soția este ninfomană și că a prins-o cu mai mulți „parteneri” în pat. Revoltat, acesta și-a lovit nevasta, însă polițiștii suceveni l-au amendat. Bărbatul a fost nevoit să apeleze la instanță pentru a-l ierta de amenda dictată de oamenii legii.

În plângerea depusă la Judecătorie, soțul nemulțumit explică, cu lux de amănunte, cum și-a prins soția în timp ce făcea dragoste cu un alt bărbat chiar la locul de muncă al acesteia, dispensarul medical dintr-o localitate de lângă Câmpulung Moldovenesc, acolo unde lucra ca medic.

„Înainte de a mă căsători, am aflat de la diferite persoane că viitoarea mea soție este bolnavă de o boală numită nimfomanie, despre care nu știam în ce constă. După căsătorie am aflat, dar era deja prea târziu și nu am mai putut scăpa decât cu fuga. După ce soția mea a promovat acțiunea de divorț, m-am întors să îmi iau hainele și alte bunuri personale rămase la domiciliul conjugal, în dispensarul medical. Intrând în locuința noastră, mi-am surprins soția (de care nu sunt încă divorțat) tratându-și intens boala cu numitul ….”, explică bărbatul în plângerea depusă la judecătorie.

Soțul revoltat spune că a încercat să îl „mângâie în semn de profundă compasiune ” pe cel pe care l-a prins în patul soției sale, însă totul a degenerat, iar soția a sunat la Poliție. Oamenii legii i-au aplicat o amendă de 500 de lei.

La scurt timp, bărbatul a mai avut parte de o scenă similară, care s-a terminat cu un nou scandal, dar și cu o altă amendă, de 1.000 de lei. Cele două sancțiuni au fost atacate în instanță.

Postarea de pe internet este virală, însă nu există probe din care să rezulte că faptele ar fi avut loc așa cum se arată plângerea respectivă.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. dudu says:

    Daca l infunda asa cu amenzile se poate ca d-na sa si-o puna si cu politistii din zona.Asa o fi ajuns si doctorita,asa si-a luat examenele ca se purat si inainte si acumaPROMOVAREA FEMEILOR IN FUNCTII SE FACE TOT PE ACELAȘI PRICIPIU!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Incredibil! Un bărbat din Suceava se plânge judecătorilor că soția sa este ninfomană. Plângerea este virală pe internet | Moldova24

Lăsați un comentariu

*