Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Individ condamnat după ce a încercat să lovească un polițist cu un topor și l-a atacat cu pietre

Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a încercat să lovească un polițist cu un topor și a aruncat cu pietre după el.

Constantin Florin Ciorcan a fost condamnat, miercuri, de magistrații Judecătoriei Rădăuți  la un an și nouă luni de închisoare pentru ultraj.

În ziua de 1 decembrie 2016, în jurul orei 22.30, acesta l-a amenințat cu acte de agresiune fizică, a vrut să-l lovească cu o coadă de topor și apoi a aruncat cu pietre și cu alte obiecte contondente asupra lui N.G., agent-șef principal de poliție în cadrul Secției nr. 4 de Poliție Rurală Gălănești, județul Suceava, care, fiind în timpul serviciului, intervenise pentru aplanarea unui conflict sesizat prin SNUAU 112.

Individul a mai fost trimis în judecată și condamnat în primă instanță pentru săvârșirea, între altele, a două infracțiuni de ultraj, la data comiterii infracțiunii din prezenta cauză el aflându-se sub control judiciar, măsură preventivă ce nu a contribuit însă cu nimic la estomparea conduitei lui antiscociale, care, dimpotrivă, s-a accentuat.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ condamnat după ce a încercat să lovească un polițist cu un topor și l-a atacat cu pietre | Moldova24

Lăsați un comentariu

*