Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Două persoane lovite de mașini, în timp ce încercau să traverseze neregulamentar

Două persoane au fost lovite de mașini, luni, în timp ce încercau să traverseze neregulamentar. Primul accident a avut loc la ora 07.43.

În timp ce conducea autoturismul într-o curbă la stânga, pe DN 17B, în interiorul localității Dorna Arini, un localnic de 19 ani, a surprins și accidentat un bărbat de 74 ani, din aceeași localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Apoi, la ora 13.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în orașul Milișăuți, o femeie de 52 de ani, din municipiul Rădăuți, a surprins și accidentat ușor un minor de 15 ani, din localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Două persoane lovite de mașini, în timp ce încercau să traverseze neregulamentar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*