Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Încă o ambulanță implicată într-un accident. Un bărbat a fost rănit

Încă o ambulanță a fost implicată într-un accident de circulație, în județul Suceava. Evenimentul rutier a avut loc duminică, la Ilișești. Un bărbat aflat la volanul unei mașini nu a acordat prioritate ambulanței și a lovit-o.

Ambulanța nu avea pacient. În timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din localitatea Ilişeşti, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu DN 17, un bărbat de 84 de ani, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere ambulanței care nu se afla în misiune, condusă de un bărbat de 55 de ani, din comuna Panaci, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 84 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De la începutul anului, în județul Suceava au avut loc nu mai puțin de cinci accidente rutiere în care au fost implicate ambulante.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Încă o ambulanță implicată într-un accident. Un bărbat a fost rănit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*