Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tânăr de 23 de ani arestat după mai multe furturi și tâlhării. Ataca doar femeile

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Hănțești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind cercetat pentru mai multe furturi. Marian Clim a fost prins de polițiști pe 16 martie după ce a furat telefonul mobil al unei tinere, din mână, în timp ce aceasta urca într-un autobuz, în stația de pe strada Mărășești din municipiul Suceava.

Oamenii legii au continuat cercetările și au descoperit că tânărul este suspectul principal în alte furturi și tâlhării.

La data de 10 martie, Marian Clim, profitând de neatenția victimei, i-a sustras din mână unei tinere de 29 de ani din comuna Valea Moldovei un telefon mobil în valoare de circa 1.000 lei, pe 13 martie, seara, unei femei de 48 de ani din municipiul Suceava i-a sustras din mână prin violență un telefon mobil, ce a fost recuperat.

De asemenea, pe 14 martie, tot seara, i-a furat telefonul mobil unei tinere de 19 ani din județul Botoșani, în valoare de 350 de lei, iar o altă tâlhărie a comis-o în aceeași seară, dar câteva minute mai târziu, când profitând de neatenția victimei, i-a sustras din mână unei minore de 15 ani din orașul Salcea, un telefon mobil în valoare de 800 lei.

„În baza probatoriului administrat de polițiști, tânărul reținut pentru 24 de ore, a fost prezentat Judecătoriei Suceava, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr de 23 de ani arestat după mai multe furturi și tâlhării. Ataca doar femeile | Moldova24

Lăsați un comentariu

*