Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Societate de prelucrare a lemnului, amendată de Garda Forestieră. O cantitate mare de cherestea, confiscată

O societate de prelucrare a lemnului din Dornești a fost amendată de Garda Forestieră Suceava, iar o cantitate mare de cherestea a fost confiscată.

Potrivit șefului Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel, în perioada 15-18 martie, ca urmare a verificării documentelor de proveniență a materialelor lemnoase la o societate comercială, delegatii Gărzii Forestiere Suceava- au sesizat unele inadvertente în documentele prezentate.

Pentru clarificarea aspectelor constatate au demarat împreună cu reprezentanti ai IPJ Suceava o actiune de verificare a modului de depozitare și comercializare a materialelor lemnoase în zona Vamei Dornești. Cu prilejul acestei verificări s-a constatat că societatea verificată nu a depozitat cantitatea de 336 mc cherestea rășinoase provenită din import, fără a efectua demersurile necesare autorizării depozitului de cherestea și de utilizare a documentelor cu regim special”, precizează Mihai Gășpărel.

Pentru aceste fapte, societatea a fost sancționată cu suma totală de 11.000 lei și s-a dispus confiscarea cantității de 336 mc cherestea rășinoase.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*