Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A vrut să moară din cauza lipsei banilor. Bărbat dus de urgență la Iași după ce s-a împușcat în piept cu un dispozitiv improvizat

Un bărbat a vrut să-și pună capăt zilelor, miercuri seară, din cauza lipsei banilor. Omul, în vârstă de 35 de ani, din comuna Adâncata, a mers într-un atelier din gospodărie, și a improvizat un dispozitiv artizanal cu ajutorul unui cartus de 12 milimetri calibru, din al Doilea Razboi Mondial, și s-a împușcat în piept. Bărbatul s-a folosit de cartuș, o menghină, dar și electrodul unui aparat de sudură artizanal.

Un vecin l-a găsit și a sunat imediat la 112. Bărbatul a fost dus la spital, unde a fost diagnosticat cu o plagă în zona toracelui anterior- superior stâng, iar din cauza stării grave în care se afla s-a decis transferul său la o clinică din Iași.

Se pare că bărbatul suferea din cauza problemelor financiare, în ultima vreme amenința că se va sinucide și consuma frecvent alcool. Înainte de a încerca să se sinucidă, el a lăsat un bilet de adio familiei.

Polițiștii fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și vătămare corporală din culpă.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A vrut să moară din cauza lipsei banilor. Bărbat dus de urgență la Iași după ce s-a împușcat în piept cu un dispozitiv improvizat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*