Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Drumul Frasin- Stulpicani- Ostra- Tarnița- Holda va fi asfaltat. Proiectul, pe masa consilierilor județeni

Drumul Frasin- Stulpicani- Ostra- Tarnița- Holda va fi modernizat. Proiectul, pe masa consilierilor județeniva fi asfaltat. Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a cheltuielilor de cofinanțare  pe masa consilierilor județeni va ajunge, joi, 16 martie, pe masa consilierilor județeni.

Inițiatorul proiectului este președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Șefului județului, Gheorghe Flutur, susținea în cadrul unei conferințe de presă că se are în vedere modernizarea drumurilor Brodina-Ulma- Izvoarele Sucevei, până la frontiera cu Ucraina, pe o distanță totală de 4,2 kilometri, modernizarea drumului Horodniceni- Fălticeni pe o lungime de peste 2 kilometri și vor fi efectuate reparații curente pe celelalte drumuri județene.

De asemenea, potrivit lui Flutur, sunt luate în calcul și proiecte noi, printre care drumul Mălini- Crucea talienilor- Borca, de 14 kilometri, sau Glodu – Bilbor, de 3,6 kilometri, pentru care se are în vedere  obținerea unor finanțări prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„De asemenea, facem întâi studiile de fezabilitate și documentația pentru drumul Poiana Micului- Sucevița, un drum extrem de important care leagă bazinul Moldovei- Humorului de Valea Sucevița și modernizarea drumului care arată jalnic Frasin- Stulpicani- Ostra- Broșteni, un drum județean la care nu avem resurse și vom solicita prin Programul Național de Dezvoltare Locală”, a adăugat Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*