Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță îi cere secretarului de stat Eugen Uricec să împiedice realizarea gropii ecologice de la Mestecăniș

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, îi cere secretarului de stat în Ministerul Mediului, Eugen Uricec, să împiedice realizarea gropii ecologice de la Mestecăniș.

Acibotăriță susține că prin salvarea acestei zone de munte, Uricec poate îndrepta greșelile profesorului său într-ale politicii, Gheorghe Flutur.

„De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava crede că prin numirea d-lui Eugen Uricec, ca secretar de stat în Ministerul Mediului, face ca șansa de a se deschide acea rușine națională intitulată ”groapa ecologică” de pe Mestecăniș să nu se realizeze.  Noi, verzii suceveni, credem că în următoarele zile, domnul secretar de stat, sucevean fiind și iubitor de natură, va avea curajul să-și ridice privirea spre zona Mestecăniș și să salveze o zonă de munte superfrumoasă. Acum are șansa de a-și întrece propriul profesor în ale politicii, adică pe dl. Flutur, să îndrepte unele greșeli făcute de acesta. Totul depinde de voința – inteligența secretarului de stat Eugen Uricec”, susține Acibotăriță.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Roman says:

    Blocați județul 20 de ani, dând bani înapoi UE altă groapă pe Rarau s-au Călimani, până atunci cărați gunoiul în Vâlcea, minte de…Moldovean.

    Răspunde
  2. R says:

    ROMAN DACA ESTI IMBECIL, NOI CHIARNU TREBUIE SA STIM!
    BRAVO PENTRU INITIATIVA

    GROAPA DE GUNOI ESTE O RUSINE SI UN DEZASTRU ECOLOGIC PUS LA CALE DE NISTE IMBECILI CA MIRZA, NECHIFOR SI FLUTUR

    SA FACI GROAPA DE GUNOI PE UN MUNTE CARE AR TREBUI SA FIE UN OBIECTIV TURISTIC, SPATIU DE RELAXARE, AREAL PROTEJAT DE POLUARE SI DEVERSARI, TINE DE O GINDIRE MEDIEVALA, LIPSA DE VIZIUNE, LIPSA DE IQ, DEZINTERES, PROSTIE IN FORMA CONTINUATA !

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dan Acibotăriță îi cere secretarului de stat Eugen Uricec să împiedice realizarea gropii ecologice de la Mestecăniș | Moldova24

Lăsați un comentariu

*