Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Cel mai „perseverent” vitezoman! Tânăr prins de radar de două ori în doar zece minute

Un tânăr a fost prins de radar conducând cu viteză  de două ori, în zece minute. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din județul Neamț, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, cu viteza de 127 km/h, în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere. Ulterior, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea acelaşi autoturism pe DN 2E, pe raza localității Clit cu viteza de 110 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut și dovada de circulaţie.

Pe 9 martie,  poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier –IPJ Suceava, împreună cu polițiști rutieri din cadrul polițiilor municipale și orășenești și sprijiniţi de agenții de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţiecu sarcini pe linie rutieră, au organizat şi desfăşurat o acţiune în vedereacreşterii gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice sucevene.

În cadrul acţiunii au fost constatate 4 infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.430 lei, din care 56 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute 6 permise de conducere, din care 4 pentru viteză şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 29 de ani, din județul Iaşi, a fost înregistrat de aparatul radar întimp ce circula pe DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, cu viteza de 104 km/h,în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cel mai „perseverent” vitezoman! Tânăr prins de radar de două ori în doar zece minute | Moldova24

Lăsați un comentariu

*