Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Recepționera unui hotel din Rădăuți, violată  la locul de muncă

O angajată a hotelului Maria din Rădăuți a trecut, joi, printr-un adevărat coșmar. Un individ a intrat peste ea în recepție și a violat-o.

Vineri, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Alexandru Siklodi, din muninicipiul Vulcan, județul Hunedoara, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Joi, individul s-a prezentat la hotelul din municipiul Rădăuţi unde persoana vătămată B.B. lucrează ca recepţioneră, iar în faţa hotelului, observând că uşa este încuiată, a apelat numărul de telefon afişat pe geam, i-a comunicat persoanei vătămate că doreşte să închirieze o cameră, determinând-o să deschidă uşa de la intrare, după care s-a năpustit asupra acesteia, în camera recepţiei, dezbrăcând-o cu forţa şi silind-o să întreţină cu el relaţii sexuale normale şi orale, după care a părăsit hotelul în grabă, persoana vătămată reuşind să apeleze SNUAU 112.

El a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar astăzi urmează să fie prezentat Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*