Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Fotbaliștii Forestei au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor

Sucevencele care au avut, de 8 Martie, drum prin Iulius Mall au avut parte de o frumoasă surpriză, fiind întâmpinate cu flori și zâmbete de către fotbaliștii de la gruparea de Liga secundă Foresta Suceava.

Îmbrăcați în echipamentul de prezentare, Niga, Căinari, Cerlincă, Dumitriu, Lung, Stănescu, Asanache și italianul Masella au ținut să fie în ton cu culorile clubului, dăruind doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie, lalele galbene.

„Intenționăm ca asemenea gesturi
să fie repetate cât mai des. În cadrul strategiei noastre de marketing, dorim ca fiecare sucevean, chiar dacă iubește sau nu fotbalul, să știe de existența echipei Foresta, iar ușor ușor, să atragem cât mai multă lume pe stadion”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al grupării sucevene, potrivit unui comunicat oficial al clubului.

Începând din această primăvară, conducerea clubului a decis să organizeze și o tombolă la fiecare meci de pe Areni, astfel încât trei spectatori au șansa să câștige regulat câte un tricou de joc al Forestei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fotbaliștii Forestei au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*