Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A lovit cu pumnul un polițist aflat în misiune. Agresorul și-a primit pedeapsa

retinuti arestatUn bărbat din județul Suceava care a lovit cu pumnul un polițist a ost condamnat, miercuri, de magistrații de la Curtea de Apel Suceava la un an și jumătate de închisoare.

Plai Ilie Sanducan a fost condamnat într-un dosar în care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului l-au trimis în judecată pentru ultraj.

Acesta a ost acuzat că, pe 7 noiembrie 2016, în timp ce se afla pe raza satului Mironu, comuna Valea Moldovei, l-a lovit cu pumnul în zona umărului pe polițistul Gabriel Nicolaie Drobotă, din cadrul Postului de poliţie Valea Moldovei care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

like-facebookPolițistul a fost rănit, având nevoie de un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Pe lângă închisoarea cu suspendare, judecătorii Curții de Apel au dispus ca Plai Ilie Sanducan să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei comunei Valea Moldovei, judeţul Suceava sau în cadrul Primăriei comunei Mălini.

Inițial, Judecătoria Gura Humorului l-a condamnat pe Ilie Sanducan Plai la un an și jumătate de închisoare cu executare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A lovit cu pumnul un polițist aflat în misiune. Agresorul și-a primit pedeapsa | Moldova24

Lăsați un comentariu

*