Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident cu trei răniți după ce o mașină s-a izbit într-un cap de pod

Trei tineri au fost răniți, marți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Accidentul a avut loc pe raza comunei Horodnic de Sus.

Un autoturism, cu volan pe partea dreaptă, a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Șoferul, Samuel Beghean, în vârstă de 23 de ani, din Voitinel, a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de poliție, la Marginea, a condus mai departe, iar după aproximativ un kilometru și jumătate, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina în capul de pod.

În maşină se aflau trei persoane, iar pasagerul din partea stângă-faţă a rămas încarcerat.

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la locul respectiv.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburant şi lubrifianţi. Concomitent, au extras victima încarcerată şi împreună cu echipajele SAJ au acordat primul ajutor medical persoanelor implicate în accident”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Ulterior, toţi cei trei răniţi, doi tineri de 21 şi 22 de ani şi o tânără de 20 de ani, au fost transportaţi la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului municipal Rădăuţi.

Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident cu trei răniți după ce o mașină s-a izbit într-un cap de pod | Moldova24
  2. Accident cu trei răniți după ce o mașină s-a izbit într-un cap de pod | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*