Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Cursă charter spre Grecia de pe Aeroportul Suceava. Flutur: Aeroportul Suceava este în căutare de operatori

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu directorul Aeroportului Salcea, Ioan Măriuța, au anunțat, luni, că tour-operatorul Kusadasi împreună cu compania aeriană AirBucharest vor opera o cursă charter cu destinația Zakyntos (Grecia).

Cursele vor fi în fiecare zi de miercuri, în perioada 7 iunie- 27 septembrie.

„După cum știți, Aeroportul Salcea, un aeroport recent modernizat, este în căutare de operatori în perioada următoare, având în vedere calitatea acestui aeroport, a pistei, a sistemului de balizaj și a tuturor sistemelor ILS care aduc pe timp de ceață aparatele la sol, da și datorită, să spun așa, solicitărilor care au apărut în ultima perioadă. Suntem în căutare de clienți”, a declarat Gheorghe Flutur.

Orarul zborului este următorul: decolare Zakynthos 14:00, aterizare Suceava 16:00, decolare Suceava 17:20, aterizare Zakynthos 19:20.

Pachetele turistice (zbor+transferuri+hotel) pot fi achiziționate de la agențiile de turism, partenere ale tour-operatorului.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cursă charter spre Grecia de pe Aeroportul Suceava. Flutur: Aeroportul Suceava este în căutare de operatori | Moldova24

Lăsați un comentariu

*