Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Accident spectaculos produs de un tânăr beat. A distrus un gard pe aproape 10 m, apoi s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 19 ani, din comuna Moldovița, a produs un accident, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Șoferul s-a urcat beat la volan, iar în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 176, din comuna Moldovița,  a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a lovit gardul împrejmuitor al unui imobil, pe care l-a distrus pe o lungime de circa 10 m, după care s-a răsturnat pe cupolă.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit, dar nu a anunțat poliția și a plecat la domiciliu, fiind ulterior identificat de polițişti.

„Întrucât prezenta leziuni, tânărul de 19 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*