Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Conferință pentru studenți și lideri, la USV susținută de directorul Leadership din cadrul Procter & Gamble SUA

Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, în parteneriat cu „Liderii de Mâine” Suceava organizează, în perioada 28 februarie – 2 martie 2017, conferința pentru studenți și pentru lideri “Five Steps to Entrepreneurial Success Leading Teams with Excellence”. Acțiunea presupune o suită de evenimente, dintre care amintim: conferința pentru studenţi, care va avea loc marţi, 28 februarie, în Aula corp E, între orele 12.00 – 17.00, şi conferința pentru lideri, care va avea loc joi, 2 martie 2017, Aula Corp E, între orele 18.00 – 20.00.

Evenimentul îi are ca invitaţi speciali pe Todd Geist, director al departamentului Leadership Development din cadrul Procter & Gamble SUA, companie care deține branduri de renume cum ar fi Ariel, Gillette, Pampers sau Braun, și Scott Liston, consultant strategic pentru startup-uri din SUA situate în top 500, cu o experiență de peste 20 de ani în financial leadership pentru diviziile președinților și vicepreședinților companiilor de vârf. Participanţii la conferinţă se pot înscrie la sesiuni gratuite de consiliere personalizată de 1 oră cu unul dintre invitaţii menţionaţi mai sus. Aceste sesiuni gratuite de consiliere se vor derula miercuri,1 martie 2017, la sediul Laboratorului de Incubare a afacerilor – INCUBAF din campusul universității.

Acest eveniment vine în completarea programelor similare desfăşurate de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava în domeniul antreprenoriatului: Erasmus for Young Antrepreneurs – BYE 8, Startup Europe University Network, proiectul Universitate Antreprenorială, derulat în parteneriat cu JA România și a programelor de voluntariat desfășurate de „Liderii de mâine” Suceava.

Participarea la conferinţă este gratuită şi presupune înregistrarea la următorul link: www.tinyurl.com/fitzuica, aferent conferinței pentru studenţi, sau prin confirmare la adresa de email bizsuceava@gmail.com, în cazul conferinței pentru lideri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*