Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un șofer beat a furat o mașină și a produs un accident cu ea

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Stulpicani, a furat o mașină din fața unui bar din Stulpicani și a condus-o deși era beat. În noaptea de miercuri spre joi, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 177A, în interiorul localității Frasin, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum și pe fondul consumului de băuturi alcoolice,  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune laterală cu malul unui şanţ.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a rămas internat.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 21.00, tânărul a sustras autoturismul aparținând unui localnic din faţa unui bar din comuna Stulpicani, cu scopul de a se deplasa în oraşul Siret, însă, a fost implicat în accident. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, susțin polițiștii.

Tânărul este cercetat acum pentru ”furt în scop de folosinţă”, ” vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*