Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr și-a bătut mama și a amenințat cu moartea patru polițiști. Ce pedeapsă a primit

Un tânăr din comuna Valea Moldovei a fost condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Suceava după ce și-a bătut mama și i-a amenințat cu moartea pe polițiști.

Deși inițial primise o pedeapsă mai mică, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au făcut apel, iar Alexandru Beșa a primit doi ani și patru luni de închisoare cu executare.

Individul a fost condamnat pentru lovirea sau alte violenţe asupra unui membru de familie, ameninţare, distrugere,  şi cinci infracţiuni de ultraj.

El i-a amenințat cu moartea pe polițiștii Andrei Lucaci, Andrei Ionuț Aursulesei, Ungurianu Cosmin Andrei și Petroaie Gheorghe.

Astfel, Alexandru Beșa urmează să execute pedeapsa de 2 (doi) ani şi 4 (patru) luni închisoare în regim de detenţie (în loc de 1 an şi 6 luni închisoare).

Alexandru Besa, la data de 30 martie 2015, și-a lovit mama cu pumnii și picioarele, a distrus bunuri din magazinul gestionat de femeie și a amenințat-o cu moartea atât pe ea, cât și pe polițiștii care au intervenit.

like-facebookMai mult decât atât, a încercat să îi lovească pe oamenii legii, unui polițist provocându-i chiar câteva leziuni.

La data de 26 aprilie 2015, Alexandru Besa și-a lovit mama cu palmele în zona capului și i-a luxat degetul de la o mână. Și atunci, polițiștii care au intervenit au fost amenințați cu moartea și cu acte de violență.

Individ trimis în judecată după ce și-a bătut mama și i-a amenințat cu moartea pe polițiști


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*