Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu patru victime. Două mașini s-au ciocnit violent, apoi una s-a răsturnat într-un șanț

Un accident cu patru victime a avut loc, luni dimineață, în localitatea Drăgușeni. Două mașini s-au ciocnit violent.

Mihaela Rus, de 43 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea autoturismul marca Renault, pe D.N 2 – E 85, din direcția Roman către Suceava, la Drăgușeni, s-a angajat în depășirea unui autovehicul, deși din sens opus circula autoturismul marca Skoda condus de Alex Moisa, de 33 de ani, din municipiul Rădăuți, intrând în coliziune frontală cu acesta.

După producerea accidentului autoturismul Skoda a fost proiectat într-un cap de pod.
În accident au fost răniți Gheorghe Ghițu, de 50 de ani, din comuna Forăști și Vasile Munteanu, de 47 de ani, din comuna Vadu Moldovei, pasageri în Skoda. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

„Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi un echipaj SAJ au intervenit în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, paramedicii SMURD şi personalul SAJ au evaluat din punct de vedere medical persoanele care s-au aflat în autoturismele avariate”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

În eveniment au fost implicate patru persoane, dar două dintre acestea au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului municipal Fălticeni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident cu patru victime. Două mașini s-au ciocnit violent, apoi una s-a răsturnat într-un șanț | Moldova24

Lăsați un comentariu

*