Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr fără permis a urcat la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr de 18 ani, din comuna Cârlibaba, a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident de circulație pe DN18, în localitatea sa de domiciliu.

Potrivit polițiștilor, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, tânărul de 18 ani, care nu avea permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei femei de 33 de ani din comuna Cârlibaba, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur înaerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr fără permis a urcat la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp | Moldova24

Lăsați un comentariu

*