Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Polițist lovit, trântit la pământ și amenințat cu moartea de un individ

Un individ din comuna Straja este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a lovit un polițist din Vicovu de Sus, l-a pus la pământ și l-a amenințat cu moartea.

Ioan Cîrciu este cercetat de procurori pentru „lovire sau alte violenţe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” , două infracțiuni de „ultraj”.

Anchetatorii arată că la data de 28 noiembrie 2016, individul l-a lovit pe un bărbat cu inițialele G.O.M. din comuna Straja provocându-i leziuni pentru care a necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Pe 15 februarie, 2017,  în jurul orei 20.15, a condus mopedul marca KYMCO, cu seria şasiu 64351-KHD8-9000 neînregistrat pe DJ209G, pe raza comunei Straja, judeţul Suceava fără a poseda permis de conducere. Tot atunci,  l-a lovit inițial cu antebraţul drept apoi cu capul în zona pieptului pe agentul șef adjunct de poliție Gâza Dumitru din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, după care în încercarea de a se opune imobilizării l-a lovit pe acesta în mod repetat cu mâinile şi l-a trântit la pământ, lucrătorul de poliție suferind leziuni pentru care a necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, după care i-a adresat acestuia ameninţări cu moartea.

Ioan Cîrciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistrații Judecătoriei Rădăuți.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițist lovit, trântit la pământ și amenințat cu moartea de un individ | Moldova24

Lăsați un comentariu

*