Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident între două mașini. Trei persoane au fost rănite

Două mașini s-au ciocnit puternic, iar trei persoane au fost rănite, vineri dimineață. Accidentul a avut loc în localitatea Boroaia.

Din primele informații, un autoturism monovolum Seat care tracta o platformă s-a ciocnit cu un Nissan, care circula din sens invers. După impact, Seat-ul a ajuns într-un gard.

„Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi un echipaj SAJ au intervenit în urma coliziunii dintre două autovehicule, pe raza localității Boroaia. Este vorba despre o maşină, în care se afla o femeie ce a rămas încarcerată, şi un autoturism monovolume, care remorca o autoplatformă şi în care se aflau doi bărbați. Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranță, concomitent cu extragerea victimei încarcerate şi acordarea primului ajutor medical pentru toate cele trei persoane implicate în accident”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Ulterior, răniții, toți în stare de conştiență, au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe al spitalului municipal Fălticeni pentru investigații suplimentare şi tratament de specialitate.

Polițiștii au început verificările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident între două mașini. Trei persoane au fost rănite | Moldova24

Lăsați un comentariu

*