Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Atenție! Sucevenii trebuie să-și actualizeze dosarele pentru subvențiile la încălzire, altfel vor fi buni de plată

Sucevenii care beneficiază de subvenție la încălzire trebuie neapărat să-și actualizeze dosarele de la Primărie. Aceștia se pot prezenta la asociațiile de proprietari de care aparțin pentru a completa formularele pentru subvenția la încălzire cu datele actualizate privind venituri. Decizia a fost luată ca urmare a creșterilor salariale.

Îi rog pe cei care știu că și-au modificat veniturile, pentru că mai este perioada, până pe 15 martie se mai dau subvenții pentru încălzire, să vină la primărie și să își actualizeze dosarul pentru că în alte condiții dacă ei nu declară că au  venitul modificat atunci când vine Curtea de Conturi și ne controlează ne pune să le luăm banii înapoi”, a declarat primarul Ion Lungu.

Numărul sucevenilor care au primit subvenții la încălzire a scăzut în acest an. În sezonul rece 2016- 2017, au fost 1684 de beneficiari, în comparație cu sezonul trecut când au fost 2266.
Pe energie termică au fost, în acest sezon, 1.295, pe lemne 135 de subvenții, pe gaz metan 347, pe energie electrică 7.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Atenție! Sucevenii trebuie să-și actualizeze dosarele pentru subvențiile la încălzire, altfel vor fi buni de plată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*