Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doliu pe Facebook după moartea tragică a Irinei Guia. „Mi-ați fost cea mai dragă profesoară”

Moartea cutremurătoare a Irinei Guia, profesoara de 25 de ani, din Fălticeni, i-a îndoliat pe toți cei care au cunoscut-o: rude, colegi, elevi și prieteni.

Cu toții transmit mesaje de condoleanțe și se roagă ca fiica acesteia, în vârstă de trei ani, rănită în același accident, să se facă sănătoasă.
Iată câteva dintre mesajele transmise pe Facebook:

Dumnezeu sa te ierte Irina . Ai fost un om plin de fericire , mereu cu zâmbetul pe buze și cu multă speranță. Sper că acolo sus ești un înger pentru că asta trebuie să fii”– Giulia Elena

„Mi-ati fost cea mai draga profesoara. Dumnezeu să o ierte si să o odihnească ca se, roage pentru noi”- Florin Vornicu.

„Condoleanțe familiei îndurerate, Dumnezeu să o odihnească în pace!A fost o profesoară deosebită”– Larisa Mlesnita

„Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa te ierte si sa te aibe in paza alaturi de El.Sa ai grija de cei ramasi aici de acolo de Sus!Condoleante Familiei si fiti puternici chiar daca viata este nedreapata uneori”– Cristian Verdeș.

„Drum bun Irina, Dumnezeu sa iti aseze sufletul in randul celor drepti! Nu te voi uita niciodata, inger drag!”- Lichtenstein Amarildo

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.00, pe DJ 209 A, între Cornu Luncii și Mălini, într-o curbă deosebit de periculoasă, denumită generic Milușoaia.

Șoferul unei mașini VW Golf, Iulian Guia, de 21 de ani, nu a adaptat viteza, a ratat curba, a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac aflat la o diferență de nivel de 1,5 m.

Soția sa, Irina Guia, de 25 de ani, din Fălticeni, a murit în urma impactului. Ea era profesoară de limba română la școala din Baia.

FOTO! Accident grav! O femeie a murit, iar trei persoane au ajuns la spital (Update)

Fetița de trei ani care și-a pierdut mama în accidentul mortal, transferată la Iași

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*