Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Ion Lungu face un apel către suceveni să-și plătească facturile la încălzire. Populația are de plătit peste 4 milioane de lei

Thermonet funcționează cu trei cazane de gaz metan și unul pe biomasă pentru asigurarea căldurii în locuințele sucevenilor. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că deja Primăria are facturi scadente pe gaz metan.

Am avut o discuție și la Târgu Mureș, m-am angajat și eu acolo în discuție că o să plătim astfel încât să putem asigura căldura și apa caldă în continuare. Până ieri eram cu plata la zi, ieri a venit decontul lunii ianuarie, în valoare de 3.212.469, deja în cursul zilei de ieri am dat 500.000 din această factură. Populația are de plătit 4.379.521 de lei, ca atare, pe total ar fi 7.591.990, bani cu care am putea asigura plata facturilor la gaz metan”, a declarat Lungu.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel către sucevenii racordați la sistemul centralizat de încălzire să plătească facturile astfel încât furnizarea căldurii să funcționeze la parametrii normali.

„Fac un apel la cei care sunt în sistemul centralizat de încălzire să facă eforturi să plătească facturile în regim de urgență la Thermonet. Până acum, pe general, pe total, facturile emise pe noua societate sunt încasate undeva la 90%. Totuși, în luna ianuarie, din factura lunii ianuarie s-a achitat jumătate”, a spus Lungu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ion Lungu face un apel către suceveni să-și plătească facturile la încălzire. Populația are de plătit peste 4 milioane de lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*