Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Incendiu la o casă din comuna Șcheia

Un incendiu a cuprins o casă din satul Mihoveni, comuna Șcheia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şcheia, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, existând pericolul de propagare la o şură şi la locuinţa învecinată.

Au ars acoperişul casei de locuit (construită din lemn şi chirpici, cu învelitoare din tablă) pe o suprafaţă de aproximativ 90 de metri pătraţi şi bunurile din interior (obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, textile şi documente personale).

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:25, iar pompierii au salvat şura, locuinţa învecinată şi un tractor. Au mai fost salvate 9 găini, 7 capre, un cal, un porc şi o vacă.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO & VIDEO! Incendiu la o casă din comuna Șcheia | Moldova24
  2. Mobilizare la Șcheia pentru ajutorarea unei familii cu cinci copii a cărei casă a fost mistuită de flăcări | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*