Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Controale în rândul lucrătorilor de la Drumuri Naționale și Transporturi Auto. Vezi ce vizează verificările!

Subprefectul Sucevei, Ionuț Crețuleac, a transmis conducerii Secției de Drumuri Naționale Suceava, dar și reprezentanților SC Transporturi Auto SA, să respecte întocmai instrucțiunile de intervenție pe timp de iarnă.

„Să se asigure că atât lucrătorii lor, cât și cei pe care îi iau în antrepriză respectă programul de lucru și respectă timpii de odihnă și de condus impuși de lege. Intenționez să solicit atât ISCTR cât și Inspectoratului Teritorial de Muncă să facă verificări chiar și pentru cei care acționează pe drumurile județului pentru deszăpezire pentru că atât dumnealor, cât și ceilalți participanți la trafic trebuie să îndeplinească aceste cerințe”, a declarat Ionuț Crețuleac.

El a precizat că la urechile sale au ajuns anumite plângeri că nu ar fi respectate aceste cerințe în ideea de a reduce din costuri, astfel că fie folosesc mai mulți lucrători, fie programul de lucru este prelungit.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Controale în rândul lucrătorilor de la Drumuri Naționale și Transporturi Auto. Vezi ce vizează verificările! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*