Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Aduceau droguri din Spania și Olanda și le vindeau la Câmpulung și Gura Humorului. Ce au găsit anchetatorii în locuințele traficanților!

Polițiștii antidrog au ridicat, miercuri, în urma perchezițiilor efectuate până în acest moment la traficanți de droguri din județul Suceava,  aproximativ 33.600 de lei, 74 de grame de substanțe interzise, cantități însemnate de anabolizanți, un pistol cu gaze, 3 minicântare electronice utilizate de obicei în porționarea cantităților de substanțe interzise, foițe tip OCB pentru confecționarea țigaretelor, telefoane mobile și cartele telefonice susceptibile a fi folosite activitățile infracționale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2014 – 2016, cei în cauză ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc, precum și substanțe cu efect psihoactiv pe raza orașului Gura Humorului și a municipiului Câmpulung Moldovenesc din județul Suceava.

Drogurile ar fi fost procurate din Spania și Olanda și introduse în țară în colete, expediate pe numele membrilor grupării infracționale și preluate de diverși intermediari.

În aceeași cauză, pe parcursul cercetărilor, au fost realizate 14 capturi de droguri și substanțe cu efect psihoactiv, însumând aproximativ 300 de grame.

Polițiștii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

FOTO! Percheziții DIICOT la traficanți de droguri din Suceava


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Aduceau droguri din Spania și Olanda și le vindeau la Câmpulung și Gura Humorului. Ce au găsit anchetatorii în locuințele traficanților! | Moldova24
  2. Doi traficanți de droguri arestați, iar trei puși sub control judiciar după perchezițiile de miercuri | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*