Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Parlamentarii PSD Suceava: Am reușit cuprinderea în bugetul actual al finanțării pârtiei de ski de la Câmpulung, șoseaua de centură a Sucevei

După ce grupul de parlamentari a PNL Suceava a anunțat că vor face demersuri pentru obținerea finanțării unor obiective importante pentru județul Suceava, grupul parlamentarilor PSD Suceava iese la rampă cu promisiunea că atât șoseaua de centură a Sucevei, cât și pârtia Rarău, de exemplu, vor primi finanțare pentru a fi finalizate.

„În contextul social-politic actual care din punctul nostru de vedere reașează după alte repere noțiunea de democrație, de alegeri democratice, grupul parlamentarilor PSD Suceava constată ca prioritar pentru liderii PNL Suceava rămâne aceeași demagogie și lipsă a dorinței reale de comunicare, constatată permanent în timpul ultimilor ani. Așa cum am menționat în comunicatele de presă și în întâlnirile directe cu ceilalți parlamentari suceveni, prioritatea parlamentarilor social democrați rămâne relizarea/finalizarea obiectivelor fiecărei Unități administrativ-teritoriale din județ indiferent de culoarea politică a celor ce conduc aceste comunități. Astfel am susținut și am reușit cuprinderea în bugetul actual al finanțării în mare măsură a unor obiective de importanță județeană precum pârtia de sky de la Câmpulung, șoseaua de centură a sucevei (chiar dacă unii în mod demagogic au promis finalizarea lor încă de anul trecut)”, susțin într-un comunicat de presă social democrații.

Totodată, parlamentarii PSD susțin că județul Suceava a obținut și cea mai mare sumă pentru echilbrarea bugetelor locale, fapt extrem de important pentru toate UAT-urile.

„Avem o certitudine și în cazul finanțării finalizarii Spitalului Municipal Fălticeni și a extinderii conductei de gaz până la Vatra Dornei. Astfel este demosntrat faptul că guvernul PSD realizează lucruri concrete pentru judetul Suceava spre deosebire de promisiunile neonorate ale fostului guvern tehnocrat. De asemenea, parlamentarii PSD îi comunică liderului PNL Suceava că își exprimă dispoziția pentru o comunicare directă, firească (după cum a solicitat chiar dumnealui într-o convorbire cu liderul PSD Suceava, fapt nerespectat după cum rezultă din ultimele sale intervenții din presa locală)”, susțin social democrații.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. ioanides says:

    Impus de dictionar este schi, acceptat din alte limbi este ski, dar de unde pana unde sky?

    Răspunde
  2. Roman says:

    De Nechifor, 4 ani, la ce partid a fost/este?

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Parlamentarii PSD Suceava: Am reușit cuprinderea în bugetul actual al finanțării pârtiei de ski de la Câmpulung, șoseaua de centură a Sucevei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*